Ученик бе осъден за хулиганство, след опит да удари полицай

...
Ученик бе осъден за хулиганство, след опит да удари полицай
Коментари Харесай

Ученик обиди полицаи на сексуална ориентация и удари единия, но после му се стъжни

Ученик бе наказан за безчинство, след опит да удари служител на реда след гонка в кв. Кършияка, Пловдив. 18-годишният се изправи пред Районен съд, откакто преди месец пристъпил закона.

Момчето било спряно от служители на реда на кръстовището сред улица „ Победа ” и бул. „ България ” под тепетата. Тъй като младежът отказал да даде документи за идентичност, на последният бил формиран фиш за 20 лв.. Докато траела инспекцията, четирима чиновници на Трето районно инцидентно минавали около кръстовището, на път за обяд в близко заведение. Те спрели при сътрудниците си и даже станали очевидци при регистриране на акта.

След връчването на акта, ученикът си тръгнал. Точно след час обаче, на улица „ Васил Левски ”, момчето видял същите четирима служители на реда, които се прибирали от обедна отмора. Ядосан, че е получил санкция, младежът на всеослушание се развикал по адрес на униформените, наричайки ги с обидни думи и подлагайки на подозрение половата им ориентировка. Служителите на Трето районно създали забележка на момчето, само че то още веднъж ги обидило и хукнало да бяга.

След него се втурнали и двама униформени. Не след дълго, след къса гонка, ученикът се спънал и паднал. Това улеснило униформените, които го задържали. Опитвайки се да го арестуват, младежът оказал опозиция, даже се опитал да удари единия служители на реда. Въпреки това, ученикът бил отведен в районното, където прекарал 24 часа.

Спрямо него било повдигнато обвиняване за безчинство, а не след дълго изправен пред съда в Пловдив. Пред магистратите младежът изразил страдание и признал виновност.  До момента момчето не е било съдено и няма престъпни прояви.  Според изискана информация, ученикът е бил първенец и с положително държание в клас. В същото време момчето си е пособие, като в свободното си време е работел.

Точно това наклонило везните в негова изгода. Магистратите го освободиха от наказателна отговорност, само че го наказаха с административна санкция. Санкцията била в границите на пределния най-малко, а точно 1000 лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР