Ученички от СУ Георги Брегов в Пазарджик се сбиха по

...
Ученички от СУ Георги Брегов в Пазарджик се сбиха по
Коментари Харесай

Як бой и обиди между ученички в Пазарджик стана хит в нета

Ученички от СУ „ Георги Брегов ” в Пазарджик се сбиха по време на междучасието. Техни съученички ги снимали по какъв начин се млатят в учебния двор, вместо да се намесят и да спрат пердаха. 

Пред Нова телевизия шефът на учебното заведение Добринка Райкова изясни, че са подхванати дейности, с цел да се откри повода за експанзията.

Клипът бързо се популяризира в обществените мрежи, а от него се вижда по какъв начин девойките се ритат и скубят по косите.

„ Конфликтът е тръгнал от няколко подхвърлени обиди от страна на едната ученичка към другата по отношение на външния ѝ тип и свободното ѝ отношение по отношение на момчетата. Другото дете е нова ученичка и е желало да бъде признато в новата среда ”, сподели Райкова.

Тя уточни, че защитата в учебното заведение се е намесила, след сигнал от различен възпитаник и е прекратила спора.

Психологът в образователното заведение съобщи, че и двете девойки съжаляват за случилото се, като напрежението сред тях към този момент е минало.

Засега двете ученички няма да бъдат наказвани, само че ще останат под наблюдаване.

„ Станало е неразбирателство. Ученичките не са се разбрали. Репликите, които едното момиче е отправило към другото, са били повтаряне на нещо, което е чуло и по този метод е желало да засвидетелства другарството си. Съученичката й обаче я е схванала неправилно. И двете съжалява “, добави психологът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР