Ученички от Попово намерили плик с пари и го предали

...
Ученички от Попово намерили плик с пари и го предали
Коментари Харесай

Ученички от Попово намериха плик с пари и го предадоха в полицията

Ученички от Попово намерили плик с пари и го предали в полицията. Двете девойки са получили благодарствени грамоти от управлението на Районното ръководство, оповестиха от Областната дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

На 18 май след обед седмокласничката в ОУ "Л. Каравелов " Татяна Стоянова и осмокласничката в Профилираната гимназия "Хр. Ботев " Виктория Борисова забелязали на градския площад паднал найлонов плик с 290 лева Не се поколебали нито за момент в решението си незабавно да тръгнат за полицията. По-късно е открит и притежателят на изгубения плик.

Ученици от Габрово откриха и върнаха портфейл с пари

Момичетата са били признати от началника на ръководството гл. инсп. Ивелин Христов и от началника на група "Охранителна полиция " ст. инсп. Стефан Стефанов. Връчени са им благодарствени грамоти от името на управлението на ОД на Министерство на вътрешните работи.

"Първо си помислихме, че това може да е пенсията на някой възрастен човек. И че е доста евентуално това да са последните пари на някого, с които е разчитал да изкара месеца в актуалното мъчно време на зараза ", са споделили девойките.
На срещата, с цел да благодари персонално, е участвала и дамата, изпуснала плика. Тя работи в потребителна кооперация, а парите били служебни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР