Ученичката от Хуманитарната гимназия Кирил и Методий Александра Колева става

...
Ученичката от Хуманитарната гимназия Кирил и Методий Александра Колева става
Коментари Харесай

Александра от Хуманитарната е идеалната българка

Ученичката от Хуманитарната гимназия " Кирил и Методий " Александра Колева става дипломат на българската женска красота по света. Младата дама отвя конкуренцията в конкурса Lady Bulgaria Universe 2018. В него се състезават участнички за възраст до 28 години, които са необвързани и отдадени на разнообразни дела.  

Надпреварата, която целеше да отличи идеалната млада българка, се организира в столицата. Александра е модел и се занимава с национални танци от тригодишна, само че подиумът не е всичко за нея. Абитуриентката заляга крепко над учебниците, а през лятото ще кандидатства в някоя от специалностите, свързани с бизнес и стопанска система в УНСС. 

След извоюваната купа 18-годишната красавица ще показва България на състезанието " Mis Universe " в столицата на хазарта Лас Вегас. " Радвам се на триумфа. Ще продължа да вземам участие в сходни състезания, само че фантазията ми е да направя кариера в бизнеса ", показа за " Марица " Александра. Останалите призьори в състезанието станаха - Lady Bulgaria World 2018 – Антоанета Боянова, Lady Bulgaria International 2018 - Ивана Филчева,  Lady Bulgaria Universal 2018 - Ива Иванова, лице на уредниците “ е Мелиса Ариф. 

Конкурсът „ Lady България “ се организира за единадесета поредна година. Той е за неомъжени дами, държащи на своята самостоятелност. От 100 кандидатки за купата до финалния кръг стигнаха 12 девойки, а конкуренцията се организира в три тура. В първия финалистките дефилираха с ръчно рисувани облекла. Във втория дамите демонстрираха неповторими бижута. Третото излизане пред публиката беше в формалните тоалети. По традиция „ Лейди България “ поддържа благотворителна идея. Тази година тя беше за деца, заболели от церебрална парализа на възраст до 5 години. Те са от " Център за настаняване от фамилен вид на деца с увреждания с нужда от непрекъсната здравна грижа " в град Перник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР