Ученичката от Дупница изчезна преди повече от месецСпоред бащата е

...
Ученичката от Дупница изчезна преди повече от месецСпоред бащата е
Коментари Харесай

50 000 лв. за откриване на Ивана дават родителите

Ученичката от Дупница изчезна преди повече от месец
Според бащата е избягала и се крие поради тормоз в учебно заведение

Бягала е и преди година

Награда от 50 000 лева дадоха обещание родителите на 17-годишна Ивана от Дупница за намирането на момичето или информация, която ще докара до откриването му.

Ученичката изчезна на 22 февруари, в издирването ѝ се включиха стотици доброволци, само че без резултат. Момичето оставило в класната стая раницата и телефона, само че дни след изгубването някой смени профилните му фотоси в обществените мрежи. Бащата Георги Георгиев не има вяра щерка му да се крие и е безапелационен, че не е при близки. Според него проблем в учебното заведение е повода тя да изчезне, а кметът на Дупница Първан Дангов назначи инспекция.

“При подобен тормоз, какъвто е имало, какъв брой ще издържи. Много пъти сме ходили при директорката, само че никакви ограничения не бяха взети. Няма никакво следствие, желая да се разнищи всичко, тъй като към този момент не устояваме. Все още нямаме съответна информация какво е станало в учебното заведение, за какво си е тръгнала без телефона по този начин ненадейно ”, съобщи Георги. От образователното заведение изрично отхвърлиха да е упражняван тормоз над момичето. Стана ясно, че и преди време Ивана е бягала от къщи, а съучениците ѝ споделиха, че през последната година се е държала необичайно. Полицията работи по всички вероятни версии, в това число ученичката да е отвлечена или да е в чужбина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР