Ученичка от Варна получи невероятен подарък за Деня на детето

...
Ученичка от Варна получи невероятен подарък за Деня на детето
Коментари Харесай

16-годишна ученичка от Варна получи Мерцедес за 350 бона от 55-годишното си гадже за 1 Юни

Ученичка от Варна получи необикновен подарък за Деня на детето – Първи юни – Мерцедес за 350 000 лева, написа kombg.com. 

Красавицата от половин година е с сегашния си другар и за това време го е омаяла толкоз доста, че 55-годишният предприемач ѝ направи подарък, който е 5 пъти по-скъп от жилището на родителите ѝ. В профила на момичето в Instagram се вижда, че тази година тя си е качила фотоси от Франция, Индонезия, Тайланд, Коста Рика, Маями и Карибите.

Почивки до множеството от тези места не би могла да се провежда за по-малко от седмица. При толкоз чести пътувания поражда въпросът: Кога това момиче върви на учебно заведение? Средно по две седмици на месец тя е на почивки в разнообразни места на света.

Следващият въпрос е: Какво ще прави момичето със скъпия и мощен автомобил?

Тя е единствено на 16 години и няма право да ръководи моторно транспортно средство. Колата от фотографията e Mercedes S63 AMG и има мотор с 603 конски сили, форсира от 0 до 100км/ч за 3,4 секунди, а оптималната скорост, която развива е над 340км/час. Остават догатките дали тя ще дава колата на приятеля си да я вози с нея или родителите ѝ ще я возят с мощния автомобил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР