Ученичка, която не можеше да плува, беше извлечена в морето

...
Ученичка, която не можеше да плува, беше извлечена в морето
Коментари Харесай

Мъж извади 15-годишна ученичка в дълбока вода и я изнасили в морето на Борнмът

Ученичка, която не можеше да плува, беше извлечена в морето и изнасилена в „ ужасяваща офанзива “ по време на игра на открито във водата с приятелите си.

15-годишната жертва е играла в морето през юли 2021 година, когато са почнали да играят с топка с друга група в Борнмут, Дорсет. Когато приятелите й напуснаха водата и се върнаха на плажа, жертвата отиде да донесе топката, която беше вдигната от 20-годишния Габриел Мариноаика.

Съдът на Борнмът чу, че той попитал момичето за възрастта и името й, преди да я дръпне за ръката в по-дълбоки води, където я опипа и изнасили. Момичето, което не можеше да плува, съумя да се измъкне, когато един от приятелите й се върна във водата и се приближи до двойката.

По време на процеса в съда на Борнмът, прокурорът Ели Фаргин сподели: „ Това в този миг подсъдимият я дръпна за ръката и я извади в морето. [Тя] към този момент не можеше да допре дъното, тя в действителност беше в дълбока вода. [Тя] сподели на Marinoaica: „ Не, махни се от мен “, само че той я пренебрегва. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР