Ученическият конкурс за рисунка на тема „Полицаят е мой приятел

...
Ученическият конкурс за рисунка на тема „Полицаят е мой приятел
Коментари Харесай

Третокласник от Кула спечели първото място в конкурс на тема „Полицаят е мой приятел и учител“

Ученическият конкурс за рисунка на тематика „ Полицаят е мой другар и преподавател “ е част от плануваните действия по Програма „ Детско полицейско ръководство “ и осъществя една от задачите - ангажиране на свободното време на децата и разпространение на полицейската специалност измежду тях.
Третокласници от трите детски полицейски ръководства в Кула, Брегово и Белоградчик участваха с 25 рисунки в състезанието.
Талантът на дребните художници впечатли седемчленното жури, включващо преподаватели по изобразително изкуство и полицейски чиновници.
На първо място е класирана рисунката на Ангел Димитров – възпитаник в III клас на СУ „ Васил Левски “ – гр.Кула. Второто място зае рисунката на Калоян Вълков – възпитаник в III клас на СУ “Св.Св.Кирил и Методий “ – град Брегово. Трета се подреди творбата на Рикардо Благойков, също третокласник от бреговското учебно заведение.
Проведеният конкурс е първата креативна демонстрация на дребните блюстители на реда, за които предстоят още доста занимания до края на образователната година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР