Учени уточниха, откъде може да дойде следващата , пише сайтът

...
Учени уточниха, откъде може да дойде следващата , пише сайтът
Коментари Харесай

Откъде ще дойде следващата пандемия?

Учени прецизираха, от кое място може да пристигна идната, написа уеб сайтът " Medicalxpress “, представен от БГНЕС.
Международна група учени направи разбор на екологичните, обществените и икономическите фактори, които биха могли да повлияят на разпространяването на болесттите, в това число въздушните известия. Те описаха и отбелязаха области, в които взаимоотношението сред дивата природа и индивида се пресича със недостатъци в системата на опазване на здравето и пренаселени градове. Според тях, зоните с най-голям риск са районите на Африка на юг от Сахара, Южна и Югоизточна Азия и западното крайбрежие на Латинска Америка.
 Тревога в Гърция: Инфекциите порастват, здравната система изнемогва Тревога в Гърция: Инфекциите порастват, здравната система изнемогва
В интензивното поделение на болничното заведение в Солун всички кревати са запълнени – също както и във всички останали лечебни заведения. Във втория по...
Ръководителят на екипа доктор Майкъл Уолш акцентира, че страните с високо равнище на приходи не са необятно показани в тази зона поради по-добрата си инфраструктура, само че без значение от това те би трябвало да бъдат следени деликатно поради високия антропогенен фактор, влияещ върху дивата природа.
Учените считат, че благодарение на получените данни хората ще могат да създават системи, в това число за възстановяване инфраструктурата на опазването на здравето, за безвредно отглеждане на животни, опазване местообитанието на дивите животни, както и контрола върху преместването на огромни пътни възли за попречване на нови пандемии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР