Учени установиха, че диви животни като пандите, орангутаните, тигрите и

...
Учени установиха, че диви животни като пандите, орангутаните, тигрите и
Коментари Харесай

Очаквайте специалната програма на Viasat Nature за Световния ден на животните на 4 октомври

Учени откриха, че диви животни като пандите, орангутаните, тигрите и лъвовете може да не оцелеят до 2020 година Ако настоящата обстановка не се промени, ние рискуваме да изгубим 2/3 от гръбначните животни в идващите 2 години.

В Световния ден на животните - 4 октомври - Viasat Nature обръща внимание на заплахите, на които са изложени дивите животни, както и на хубостта на естествения свят. Каналът на Viasat World ще посвети целия ден на разнообразни аспекти от живота на животните, показани в някои от най-популярните излъчвания, предавани до момента.



" Домашни тигри " Снимка: BBC

На 4 октомври Viasat Nature ще поддържа задачата на World Animal Day, който е да усъвършенства съществуването на животните по целия свят. Viasat Nature, ТВ канал, който събира някои от най-впечатляващите висококачествени поредици, показващи изумителни места и същества от природата, ще направи маратон от документални поредици, в това число „ Великото преселение “, „ Домашни тигри “, „ Панда бебета “ и „ Спасяването на Сърга “.

Специалната стратегия на Viasat Nature цели да увеличи разбирането за застрашеността на естествения ни свят, като покаже какъв брой неповторима и мощна е връзката сред индивида и животните и какъв брой значимо е да почитаме и защитаме дивия живот на планетата ни.



" Великото преселение " Снимка: Sky Vision

Сред документалните поредици, които ще покажем на 4 октомври са: „ Великото преселение “, в която известният приключенец Бен Фогъл наблюдава епичното, дълго 650 км пътешестване на стадо диви животни през Африка. „ Разговори с делфини “ пък хвърля светлина върху проучвания, съгласно които е допустимо хората да поддържат връзка с делфини. „ Панда бебета “ – от 19:10 - е документален филм за три центъра за панди в Китай, показващ сладките дребни панди до момента в който порастват. „ Домашни тигри “ е хроника за Спот и Страйп, две тигърчета, които един ден ще влязат в стратегия за възпроизводство, а „ Спасяването на Сърга “ – от 11:00 часа - е изумителната история на Валентин Грюнер, който съумява да излекува и отгледа доста болно лъвчe.

Viasat Nature разрешава на природата да опише своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо същинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, от близко и персонално.

За да гледате Viasat Nature, свържете се с Вашия локален оператор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР