Учени разкриха, че на Марс има следи от живот и

...
Учени разкриха, че на Марс има следи от живот и
Коментари Харесай

Учени сензационно: На Марс има следи от живот! (Идваме ли от Червената планета?)

Учени разкриха, че на Марс има следи от живот и сензационно оповестиха, че са намерили доказателства за това. Марсоходът " Кюриосити " е намерил следи от вода, които са доста добре запечатани върху повърхността на планетата. Нещо повече - открити са доказателства, че на алената планета е имало сезони сходни на нашите, които обаче са били променени от климатичните условия.

 

" На Марс няма тектонични придвижвания, което ни дава опция да забележим едни чудесно непокътнати остатъци от предишното. Намерени са следи от течаща вода, както и доказателства, че тук е имало промяна на сезоните. Открити са даже следи от микроорганизми, което е доказателство, че е имало следи от живот. Сега търсим доказателства за по-големи същества, които може да са живели тук ", споделят от НАСА.


От галактическата организация остават скептични по отношение на опцията Марс да е люлка на живота в Слънчевата система, само че с откриването на доказателства, че на планетата е имало следи от живот и за промяна на сезоните, това дава нови благоприятни условия за интерпретация.

 

Някои учени даже настояват, че Марс е живият образец, по какъв начин ще наподобява Земята, в случай че стоплянето продължи. " Това е живото доказателство до какво водят измененията в климата. Нищо чудно преди няколко милиарда години, рационална цивилизация да е унищожила ресурсите на планетата и да е тръгнала да търси нов дом на друга планета, избирайки Земята. И в този момент да я унищожава, както предходната, единствено с цел да се реалокира на идната. С това движение ще унищожим цялата слънчева система ", означават те.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР