Учени от калифорнийския университет Лома Линда установиха, че употребата само

...
Учени от калифорнийския университет Лома Линда установиха, че употребата само
Коментари Харесай

Разкриха кой е най-полезният шоколад

Учени от калифорнийския университет Лома Линда откриха, че използването единствено на 48 грама шоколад оказва помощ на хората по-добре и по-лесно да усвояват друга информация, оповестява в. " Метро ".

Американските експерти предлагат да консумираме тъмния тип шоколад с високо наличие на какао . Той покачва имунитета на организма и мозъчната интензивност.
 Много ниските температури скапват усета на шоколада, както прекомерно високите унищожават формата му Употребата единствено на 48 грама шоколад оказва помощ на хората по-добре и по-лесно да усвояват друга информацияThinkStock/Getty Images

 
В рамките на опитите учените се съсредоточили върху въздействието на какаото върху човешкия организъм . Оказало се, че когато лакомството съдържа не по-малко от 70 % какао, тогава се усъвършенстват междуклетъчните сигнали, което се отразява позитивно върху имунната система.

 
При използването на 48 грама шоколад електроенцефалограмите на участниците свидетелствали за нараснала интензивност на мозъка в гама- региона /25 до 100 херца/. 
 Умерената консумация на шоколад е обвързвана с намален риск от заболявания на сърцето Умерената консумация на шоколад е обвързвана с намален риск от заболявания на сърцетоThinkStock/Getty Images
При предходни проучвания беше установена изгодата от шоколада в битката с вирусните болести и способността му да удължава живота.

И още вести за шоколада: 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР