Учен направи огромно откритие наскоро, докато лови риба в крайградско

...
Учен направи огромно откритие наскоро, докато лови риба в крайградско
Коментари Харесай

Смята се, че златната рибка е най-дълго уловената в света в Австралия: „Той беше чудовище“

Учен направи голямо изобретение неотдавна, до момента в който лови риба в крайградско езеро в Западна Австралия. Той нави въдицата, с цел да откри изключително незабравим улов: златна рибка с размери съвсем три фута дълга.

Дулана Херат, биолог от Пърт, улови това, което в този момент се счита за най-дългата златна рибка в света, съгласно Australian aquatic компания за услуги Pases Aqua, където Hearth е шеф.

Зашеметяващо изображение на голямото творение, лежащо до измервателна лента, демонстрира, че точният размер на златната рибка е към 82 сантиметра в диаметър, или почти 32 инча.

В изказване Pases Aqua назова Herath's откритието е " изненадващо " и " удивително ", казвайки, че е образец за " разнороден воден живот на непредвидени места. "

държавни чиновници. Но държавното управление отбелязва на уеб страницата си, че златните рибки, открити в югозападната част на щата, където Херат е направил своя улов, могат да бъдат два пъти по-големи. На 20 минути от Пърт, съгласно австралийския новинарск...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР