Учебните и детски заведения в пловдивския район „Тракия” са готови

...
Учебните и детски заведения в пловдивския район „Тракия” са готови
Коментари Харесай

Костадин Димитров: Училищата и детските заведения в „Тракия”...

Учебните и детски заведения в пловдивския регион „ Тракия” са подготвени за началото на новата образователна година. Това стана ясно при поредност от срещи сред кмета на „ Тракия” Костадин Димитров, шефовете на просветителните институции, началника на V-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи основен контрольор Иван Чочков.

Откриването на образователната година ще бъде плаващо, като бъдат спазени всички противоепидемични и други условия на Министерството на образованието и здравните управляващи.

Официалният старт в учебните заведения в „ Тракия” ще бъде даден, както следва:

09.00 часа - СУ „ Свети Седмочисленици”;

09.30 часа - СУ „ Софроний Врачански”;

10.00 часа - СУ „ Черноризец Храбър”;

10.30 часа - СУ „ Димитър Матевски”.

От V-то районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи и тази година ще обезпечат наличие в регионите на учебните заведения и ще се спомагат за безпроблемното протичане на празника.

„ В наше лице имате добър сътрудник и постоянно може да разчитате на нашето съдействие”, увери кметът на „ Тракия” Костадин Димитров.

На диалозите участваха още заместник-кметът на региона Веселина Стоянова, секретарят Женя Петкова, началникът отдел „ Образование, обществена и европейска политики” Лиляна Власова, представители на районното полицейско ръководство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР