Участвай в търга за оригинална фланелка на Милан с подписи

...
Участвай в търга за оригинална фланелка на Милан с подписи
Коментари Харесай

Помогни на Ангел! Участвай в търга за оригинална фланелка на Милан с подписи на звездите на отбора

Участвай в търга за истинска фланелка на Милан с подписи на футболистите от тима. Началната цена е 500 лв., а всички средства ще отидат за възобновяване на 34-годишния Ангел Краевски след интервенция в Германия.

Напишете коментар под обявата във Фейсбук с вaшата цена, като стъпката за наддаване ще бъде най-малко 50 лева над предходната сума, а самият търг ще завърши в неделя, 11 октомври в 23:59 часа.

Помогни на Ангел! Участвай в търга за истинска фланелка на Милан с подписи на футболистите от тима. Началната цена...
Posted by on Фен клуб Милан България се включва в благотворителната самодейност в поддръжка на Ангел Краевски от Пловдив. Един от членовете на фенклуба - Христо Шенчев от Пловдив, се е сдобил с фланелка на Милан от сезон 2020/21 с подписи на 11 футболисти - Златан Ибрахимович, Алесио Романьоли, Франк Кесие, Хакан Чалханоглу, Джиджо Донарума и други. Шенчев, който е почитател на Милан, желае да помогне на своя другар Ангел и ще подари всички пари на фамилията му.

Парите за самата интервенция бяха събрани от платформата на Helpkarma, само че фланелката, която дойде неотдавна в България, ще помогне за спомагателните разноски на фамилията след трансплантацията на стволови кафези и за постоперативното възобновяване.

Ангел е от град Пловдив – самоотвержен брачен партньор, правилен другар и татко на 3 дребни деца. В края на месец юли, щастливи и с доста фантазии за бъдещето, Ангел и фамилията му внезапно се сблъскват с кошмарната диагноза остра миелоидна левкемия. Лечението му стартира незабавно, а всички близки и другари на Ангел претърпяват голям потрес. Той е на 34 години, спортува, живее и се храни здравословно и внезапно го връхлита това подло заболяване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР