Участващата с уайлдкард американка Коко Вандевеге се класира за финала

...
Участващата с уайлдкард американка Коко Вандевеге се класира за финала
Коментари Харесай

Американките Коко Вандевеге и Бернарда Пера ще играят на финала на турнира по тенис в Конкорд

Участващата с уайлдкард американка Коко Вандевеге се класира за финала на шампионата по тенис " Thoreau Open 125 " в Конкорд, откакто се наложи над китайката Ван Цян с 6:4, 6:3.

На финала тя ще спори със сънародничката си и номер 2 в схемата на шампионата Бернарда Пера, която пък в профил във втория полуфинал друга американка – Катрина Скот с 6:4, 6:2.

Номер 192 в ранглистата сега направи съдбоносен пробив в 10-ия гейм на първия сет, с цел да поведе. Във втората част нейните непредизвикани неточности бяха просто по-малко. Тя поведе с 4:2 с пробив от втори опит и контролираше дуела. Вандевеге осъществя четвъртия си мач-пойнт и по този начин стигна до финала.

Родената в Задар (Хърватия) Бернарда Пера има едвам две трофеи в кариерата си и през юли направи най-сериозния скок в ранглистата, стигайки до 54-ото място. И двете й трофеи също са от тази година, като през юли завоюва в Будапеща и Хамбург.

View this post on Instagram
A post shared by CoCo Vandeweghe (@cocovandey)

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР