Участвах в изборите по две причини. Едната е, че използвах

...
Участвах в изборите по две причини. Едната е, че използвах
Коментари Харесай

Александър Томов: България е в огромна политическа криза

" Участвах в изборите по две аргументи. Едната е, че използвах времето, с цел да показва една икономическа стратегия, която никой не видя. Тя правеше София по-богата, бюджетът беше доста по-голям от настоящия и поставяше акцента върху огромни непознати вложения. Другата причина е битката със статуквото, което е ужасяващо и отчуждава българите от политиката ", съобщи претендентът за кмет на София от партия " Българска социалдемокрация - Евролевица "  проф. Александър Томов в специфичното изборно студио на Bulgaria ON AIR " Дебют или класика ".
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 579
Активността на тези избори демонстрира, че България продължава да бъде в голяма политическа рецесия, акцентира той.

" Българските жители трайно не гласоподават. Това се дължи на монопола, който сегашните парламентарни партии основават ", счита проф. Томов.

Признанието за пазаруването на гласове е скандално, в други страни се желае оставка, даде образец претендентът за кмет на столицата.

" Нямаме ли позор, че това е нарушаване на Конституцията? Основна част от елита на страната трайно не гласоподава. В столицата ситуацията е същото. Криеха се от диспути. Тези, които не гласоподават, не харесват парламентарните партии. Години наред ги убеждават, че едни и същи ръководят. Единствени " Продължаваме промяната " се появиха като опция, само че я предадоха ", посочи проф. Томов.

Той поздрави Ваня Григорова от БСП за триумфа.

" При изказването на Борисов, че при втори тур той ще поддържа Терзиев, всичко е предрешено. При абсурда с машините почтен няма. България продължава да се бори с нелепостта на политическия хайлайф. България има потребност от напълно нова икономическа и обществена политика ", настоя Томов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР