Участниците в ядрената сделка призоваха Иран да се въздържа от

...
Участниците в ядрената сделка призоваха Иран да се въздържа от
Коментари Харесай

Сергей Рябков: Иран планира нови нарушения на ядрената сделка

Участниците в нуклеарната договорка приканиха Иран да се въздържа от нови стъпки за преустановяване, планувани за 4-5 септември. Това съобщи в неделя заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков след срещата по иранското нуклеарно съглашение на равнище политически шефове във Виена, съобщи организация " Фокус ".
" Ние призовахме иранците да се въздържат от това - в края на краищата ", добави Рябков. В същото време заместник-министърът на външните работи на Руската федерация означи, че подновяването на цялостните отговорности на Иран за нуклеарна договорка без никакви условия в сегашната обстановка е нереалистично.
" Има участници в договорката, които имат вяра, че Иран без никакви спомагателни запаси, условия и условия би трябвало да се върне към цялостно осъществяване на отговорностите си, " сподели специалистът. " Но в сегашната обстановка това е изцяло нереалистично ", добави той.
Според Рябков въпреки и да е било разисквано задържането на иранския танкер от Гибралтар, на срещата не е реализирано някакво изясняване на въпроса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР