Участниците в Пресечна точка по Нова тв, заедно с водещия

...
Участниците в Пресечна точка по Нова тв, заедно с водещия
Коментари Харесай

Четирима в спор: Трябва ли България да бъде медиатор на конфликта в Украйна

Участниците в " Пресечна точка " по Нова тв, дружно с водещия Михаил Дюзев, влязоха в спор дали България е пострадала или би могла да изиграе ролята на посредник в спора с Украйна:

Лидия Даскалова - правист:

Опасността е действителна, само че дано да забележим първо какво се е случило, чух че Пентагонът споделя, че не става дума за съзнателно действие. Ние би трябвало да изгледаме записа. Този дрон може да съдържа доста скъпа информация. Това дали е предизвестие от страна на Русия към Съединени американски щати, а Украйна е единствено мотив, още не е ясно. Дали ще има медиация, не знам по какъв начин ще се случи. Всички приканват за мир, само че никой не споделя по какъв начин ще се случи този мир, какво значи дипломация. Естестевно че целият свят желае мир. 

Таня Скринска - бизнесдама: 

Ние не можем да се намесваме толкоз във вътрешността в спор, който се отразява извънредно зле на България и на целия Европейски Съюз. Липсва европейско водачество. Не може цяла Европа да е пред криза, с цел да има война до дъно. Ще умрат почтени жители. Важно е това да спре. Иначе инфлацията и икономическата рецесия ще ни се сторят детска игра. България можеше да изиграе ролята на посредник в този спор.

Михаил Дюзев - водещ: 

Но ние сме членове на Европейски Съюз и НАТО и би трябвало да сме солидарни с решенията им. 

Агоп Каспарян - икономист: 

Няма по какъв начин да стане това нещо. Имаме поети задължения още като сме станали членове на Европейски Съюз и НАТО. Има вземане предвид на политическа основа. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР