Участниците в обучителната инициатива ще обсъдят биоразнообразието и храните от

...
Участниците в обучителната инициатива ще обсъдят биоразнообразието и храните от
Коментари Харесай

Зелена школа 2022 гостува на Ботаническата градина в София

Участниците в обучителната самодейност ще обсъдят биоразнообразието и храните от природата и ще се срещнат с скъпите растения на Ботаническата градина в София

След сполучливо извършените две онлайн занятия, Зелена школа 2022 провежда на 2 и 3 април среща навън в софийската Ботаническа градина, ситуирана сред кварталите Драгалевци и Бояна. Лектор на срещата ще бъде водещ специалист по биоразнообразие.

Участниците в срещата ще могат да посетят гратис оранжериите на Ботаническата градина и да се допрян до многообразието и хубостта на растителния свят в България. Срещите стартират в 11.00 часа и ще продължат до 15.00 ч. на зелените площи, покрай входа на Ботаническата градина.

Зелена школа 2022 започва на 12 март и към този момент над 90 индивида, разграничени в три екипа, се образоват от опитни специалисти и практици за смяната на всеки един към една по-чиста природа, здравословна храна и климатична резистентност. В момента се организира и асортимент за последния четвърти екип на образованието и към момента има свободни места за кандидатстване до 1 април на:

Обученията в Зелената школа са безвъзмездни и оферират теоретични и на практика образования по тематики свързани с биологичното земеделие, чистото произвеждане на храни и уравновесеното хранене – даже и в градски условия, устойчивото произвеждане и ползване на храна, връзката им с климатичните промени и опазването на околната среда. Обученията са ориентирани и към развиване на интензивността на участниците, с цел да могат да влияят сполучливо и да увличат хората към по-качествен и добър витален стандарт, без да се поврежда природата, както и да трансформират средата на живот.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР