Участниците в митинга-концерт, обявен за днес, 22 февруари, на стадион

...
Участниците в митинга-концерт, обявен за днес, 22 февруари, на стадион
Коментари Харесай

Събраха масовката за концерта с Путин на -12 C часове по-рано, забранено им е да говорят с медии

Участниците в митинга-концерт, разгласен за през днешния ден, 22 февруари, на стадион " Лужники " в Москва, на който ще приказва президентът Владимир Путин, са събрани в оборудването под намерено небе часове преди началото му.

 

Огромното болшинство от хората са набирани проведено по предприятия на доброволно-задължителен принцип. В момента те мръзнат на студа извън, като им е неразрешено да приказват пред публицисти.

 

Температурата в съветската столица през днешния ден е  -12 градуса. Това заяви съветското издание " Вьорстка " в канала си в Telegram.

 

" На процедура всички присъстващи пристигнаха по един или различен метод проведено, тъй като билетите бяха раздадени целеустремено ", написа изданието, базирайки се на собствен източник.

 

„ Студът е заплашителен. За да не измръзне, всеки се пробва да се стопли с безвъзмезден чай “, добавя той. В същото време на участниците в събитието е било неразрешено да си носят храна или питиета със себе си.

 

Категорично не се предлага на събраната аудитория да комуникира с медиите, следва от инструкциите, с които разполага " Вьорстка ".

 

Събитието е под наслов " Слава на бранителите на отечеството! " и би трябвало да ознаменува годишнината от признаването на " независимостта " на така наречен Донецка и Луганска национални републики на територията на Украйна.

 

На участниците в масовката се дават обещание 500 рубли, които ще им бъдат изплатени на идващия ден. За да бъде напълнен стадионът, се притеглят чиновници на държавни компании като да вземем за пример, московското метро - явно за тях мероприятието има съвсем наложителен темперамент.

 

Руският телеграм канал " Можем объяснить " разгласява известието до служащите в московското метро, което гласи, че те би трябвало да се явят на входа на стадиона не по-късно от 13:00 ч. Важен миг е, че им е неразрешено да носят служебни униформи с логото на компанията и че не трябва никога да се появяват в облекла с жълт или наследник цвят, защото това са цветовете на украинското знаме.

На място на масовката са раздадени флагове и плакати. Забранено е да се носят плакати от у дома. 

 

Източник: Актуално

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР