Участниците в КСНС имат консенсус по всички въпроси свързани с

...
Участниците в КСНС имат консенсус по всички въпроси свързани с
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Участниците в КСНС имат консенсус по всички въпроси

Участниците в КСНС имат консенсус по всички въпроси свързани с позицията на България по присъединение на районен съд Македония в Европейски Съюз. Това съобщи след срещата на президента с министри и представители на парламентарните групи председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Оцениха приноса и на 44-ото Народно събрание, приноса на държавно управление на " Борисов " 3 във връзка с асоциирането на районен съд Македония, както и всички стъпки, които са извървени, с цел да се стигне до сегашния миг ", сподели тя от президенството. Тя отхвърли да разяснява какво се е случило на съвета, защото той продължи изненадващо дълго. Посочи единствено, че е имало отчети от Министерството на външните работи и всяка парламентарна група изразила своята позиция по тематиката.
След КСНС: Не обвързваме договарянията със периоди, а с резултати (ВИДЕО)
Преговорите с районен съд Македония отсега нататък няма да се обвързват със периоди, а с съответни резултати. България чака да се съблюдават правата на...
Прочети повече
" Важното е, че пазиме освен националния си интерес, само че и интереса на хората с българско съзнание, които живеят в районен съд Македония. Препотвърдихме позициите, които българия е отстоявала ", добави тя и разясни, че не би било правилно да разяснява какво се е случило на дългорпродължилия КСНС.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР