Участниците в Игри на волята намаляха по-бързо, отколкото очаквахме. В

...
Участниците в Игри на волята намаляха по-бързо, отколкото очаквахме. В
Коментари Харесай

Племена ли? В ''Игри на волята'' нещата се промениха, а лицемерието няма край!

Участниците в " Игри на волята " понижиха по-бързо, в сравнение с чакахме. В последната седмица отпаднаха играчи, които даваха сериозна поръчка за финала и даже премията - кой поради физика, кой поради разсъдък и воля.

Виж още: Любовни искри в ''Игри на волята''? Интригите в Царево нямат край!

Сметките на племето на Славяните излизат все по-грешни. Убедени, че ще им е нужна сурова мъжка мощ, те постепенно, само че настоятелно изгониха всички дами от племето си. Остана Роберта, която пристигна от разпадналото се племе на Прабългарите, която по всичко проличава, че тя ще е последваща на номинирана. 

Виж още: Достойни мъже ли? Пореден нож, забит в гърба на Марешка от ''Игри на волята''

Така макар че в племето на Траките интригите и вътрешните битки не стопират и като цяло там всеки е самичък за себе си, точно Славяните се стопиха най-бързо. 

Виж още: Модерна фитнес майка и веган: Амелия-Мира от ''Игри на волята'' е супер мацка!

Вероятно и ще продължат още по-бързо да се топят, просто тъй като в племето им останаха хора, които не блеснаха кой знае с какво в борбите, а и с темперамент отвън тях.

Виж още: След ''Игри на волята'': Бояна Генова съжалява единствено за едно само нещо!

В лагера на Траките няма нищо ненадейно - Юлиян се потвърждава като сполучлив манипулатор, само че и мощен в борбите състезател. Те завоюваха борбата за територия и за първи път се настаниха във вилата. 

Накрая всички подвигнаха цялостни чаши, Анна-Мария сподели гласови благоприятни условия, само че както знаем, и примирието, и усмивките са краткотрайни. Съвсем скоро ще разберем дали Александър към момента е водачът на Траките, както си мисли, или болничният му престой е пренаредил позициите в племето.

Междувременно едно самопризнание сближи Роберта с мъжете от племето на Славяните. Колкото обаче и да е впечатлена от разбирането и вниманието им, коментиращите във Фейсбук към този момент се досещат какво ще се случи при идващите вероятни номинации. 

Емоции има и при Стоян, който мисли от ден на ден за приятелката си Валерия. Още до момента в който беше част от Прабългарите той написа името ѝ и го сложи на видно място. Тогава той показа, че тя доста му липсва. Тази седмица обаче Стоян призна, че Валерия е била срещу присъединяване му и в последна сметка е осъзнал, че не може без нея. 

От капитанската борба ще станат ясни доста неща. Но едно е ясно - играта към този момент е от ден на ден самостоятелна, въпреки и с съществуването на официални племена.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР