Участниците ни в Лига Европа ще научат днес евентуалните си

...
Участниците ни в Лига Европа ще научат днес евентуалните си
Коментари Харесай

Ето кои тимове дебнат ЦСКА, Левски и Лудогорец, ако продължат напред

Участниците ни в Лига Европа ще научат през днешния ден възможните си противници във втори кръг, в случай че несъмнено преди този момент преодолеят първите си противници. В жребия за втория квалификационен кръг ще се включи и носителят на купата на България Локомотив Пловдив. Тегленето е от 14 часа българско време в Нион.

Евентуалните противници на ЦСКА са: Осиек (Хърватия), Люцерн (Швейцария), спечелилите от мачовете сред Прищина (Косово)/Сейнт Джоузеф (Гибралтар) - Глазгоу Рейнджърс (Шотландия) и Гзира Юнайтед (Малта) - Хайдук (Сплит). Петият към този момент е Рома, само че може да бъде сменен от Торино, в случай че Милан се споразумее с УЕФА да пропусне евротурнирите. В подобен случай Рома ще попадне непосредствено в групите, а Торино ще заеме мястото им в квалификациите.

Потенциалните противници на Левски при положение на премахване на словашкия Ружомберок са: Щурм Грац (Австрия), Утрехт (Холандия), спечелилия от АЕК Ларнака - Петрокуб-Хонещи (Молдова), Яблонец (Чехия) и спечелилият дуела сред Санта Хулия (Андора)/ФК Европа (Гибралтар) - Легия Варшава
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР