Участници в телевизионното предаване Игри на волята се впуснаха в

...
Участници в телевизионното предаване Игри на волята се впуснаха в
Коментари Харесай

Нищо общо с визията им в Игри на волята. Голяма тайфа от новия сезон отиде на чалга

Участници в телевизионното предаване " Игри на волята " се впуснаха в лудо чалга празненство. Биткаджиите от плажа край Царево танцуваха на шлагерите на артиста Галин, свириха на малко барабанче и поляха купонджийската нощ с алкохол. И до момента в който в предаването са разграничени на няколко отбора, то в чалготеката в Студентски град са в един тим.

Събирането им за празненство е допустимо, защото телевизионното съревнование е снимано през лятото и спечелилият към този момент е явен, само че се държи в дълбока загадка.

Ралица, Михаела, Зорница, Лефтеров, Цветан и Касим са част от купонджиите, които захвърлят банските и поставят публични облекла, с цел да се впуснат в нощния живот. Най-дейна във веселбата е Велислава, която сграбчва палките от перкусиониста и стартира лудо да удря по барабанчетата. Майката на две деца беше една от най-емоционалните и дейните в сезона, който се излъчва сега, само че рано-рано отпадна от борбата за огромната премия от 100 000 лв..

В празненство компанията чудесно се е вписала и участничката на Зимните олимпийски игри в Пекин по-рано тази година Александра Фейгин. Състезателката по фигурно пързаляне очевидно се забавлява, само че не е в компанията на Георги, с който ги свързват в интимни връзки.

Сред купонджиите не се виждат бронзовата олимпийска медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година Елица Янкова и сръбското й гадже Алекса. По време на конкуренцията двамата натрупаха много негативи от останалите участници и нищо чудно да не поддържат връзки след края на предаването.

Свидетели описват, че известните лица от " Игри на волята " са купонясвали до дребните часове на нощта, а чалга шлагерите на Галин повече са ги радвали, в сравнение с дразнели, написа " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР