Участници в предаването „Фермата“ погазиха мерките срещу коронавируса. Те се

...
Участници в предаването „Фермата“ погазиха мерките срещу коронавируса. Те се
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева пробутва старо гадже за ново

Участници в предаването „ Фермата “ погазиха ограниченията против ковид. Те се събраха на празненство, а от качените фотоси в мрежата се вижда, че присъстващите са много повече от оптималния брой от 15 индивида. Фермерите са същински щастливи. На веселбата е и актрисата Даяна Ханджиева, която беше звезда в последния сезон на предаването. Тя очевидно отново се е събрала с дългогодишният си другар - баскетболистът Кристиян Ставрев. Той също е участвал на празненството им, което значи, че са оправили връзките си.



Групата си прекарва повече от добре, като огромна част от участниците участват с половинките си. Мария е с нейния брачен партньор Динко, до Боби е неговата жена, а до Даяна баскетболистът Кристиян Ставрев, поради който тя влезе в предаването, с цел да избяга от комплицираните връзки във връзката им.

Докато беше в шоуто Даяна съумя да замае главата на фокусното Йордан Белев, който влезе благоприятен, а в края на предаването бе привлечена и от водача Петър, с който имаха къс любовен разказ.

На събирането прави усещане, че липсват Петър и Антония, за които се заговорим, че са станали двойка, защото започнаха да се изявяват дружно в обществените мрежи. Техни общи фотоси удостоверява това, писа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР