Участникът във „Фермата“ Георги Гергинов беше приет по спешност в

...
Участникът във „Фермата“ Георги Гергинов беше приет по спешност в
Коментари Харесай

Участник от „Фермата“ приет с травма в УМБАЛ „Софиямед“

Участникът във „ Фермата “ Георги Гергинов беше признат по неотложност в УМБАЛ „ Софиямед “ след сериозна травма. По време на изключителния двубой против съперника му Кирил Михов той e паднал от огромна височина, блъснал се е съществено, а на място незабавно е дошъл доктор.

След като получава първа помощ на Арената, Георги е пренасочен към Спешното поделение на УМБАЛ „ Софиямед “.
„ След осъществените първични проучвания и обзор стана ясно, че Георги е в положително общо положение, контактен е и в схващане, само че ще остане в болничното заведение под наблюдаване “, разяснява началникът на Спешно поделение на УМБАЛ „ Софиямед “ доктор Иван Христов.

Георги е ориентиран за хоспитализация в Клиниката по неврохирургия на лечебното заведение.
свързани новини23918на 23.11.202118768на 12.11.2021
„ Пациентът е получил контузия, довела до строшаване на лицевата кост, с мозъчно разтърсване. Скенерът на глава е посочил строшаване на зигоматична кост - контузия, която не е за занемаряване. Допълнителните проучвания нацяло тяло демонстрираха фрактури на ребра, които изискват покой и профилактиране на белия дроб.

За наслада, при него няма съществуване на фрактури на черепните кости, няма и увреждания на мозъка. Болничното лекуване е самостоятелно, само че продължава в границите на една седмица при по-леките случаи, какъвто е този и е последвано от домашно лекуване за към две седмици. В резултат на такива контузии на пациентите се не разрешават физическите извършения и прочувствените натоварвания “, разяснява анестезиологът доктор Иван Колчаков, формален представител на УМБАЛ „ Софиямед “.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР