Участникът в първия сезон на шоуто наскоро разказа в Черешката

...
Участникът в първия сезон на шоуто наскоро разказа в Черешката
Коментари Харесай

Мария замени ергенът Виктор с богат, красив и умен

Участникът в първия сезон на шоуто неотдавна описа в " Черешката на тортата ", че е зарязан от гаджето си. Но не разкри повода.

Няколко дни по-късно обаче Тарашманова сподели цялата истина. Тя е изоставила Виктор, с цел да се залюби с богат ИТ експерт, който може да я глези и обгрижва, по този начин както Виктор не може. Компютърният експерт Борислав Ивчев и Мария към този момент не крият връзката си. Те са дружно от няколко месеца, само че едвам чак в този момент се разкриха обществено. Направиха го от един от най-тузарските ски курорти в света - Шамони, който се намира в подножието на Монблан.

 

Двойката отсяда в един от най-скъпите хотели, тъкмо до пистата и лифтовете. Парите не са никакъв проблем за Борислав, който е много сполучлив в своята сфера.

Виктор получаваше няколко шанса от Мария, само че на русокоската най-после й писва и зарязва Ерген номер 1. Първата им раздялата бе, когато той се записа за присъединяване в предаването. След края на шоуто обаче двамата отново се събраха. През лятото двойката бе уловена от " България Днес " на концерт в София. Затова можем да съдим, че раздялата им идва през есента.

В същото време пък Виктор още страда за някогашната си Мария. Първият ерген на България разкри, че в никакъв случай не е изпитвал такива усеща, както с нея.

Към момента Виктор си няма другарка. На ергена му следва друга значима тв изява. Стоянов е част от звездния каст на " Денсинг старс ", който потегля след няколко седмици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР