Участникът в ITV I`m A Celebrity Сам Томпсън се справя

...
Участникът в ITV I`m A Celebrity Сам Томпсън се справя
Коментари Харесай

Вътре в разкошния дом на звездата от ITV I`m A Celeb Сам Томпсън за £1 милион, който той споделя със Зара Макдермот

Участникът в ITV I`m A Celebrity Сам Томпсън се оправя с живота в джунглата и евентуално е по-лесно, като знае той има желан дом, в който да се възвърне, когато свърши.

Звездата от Made In Chelsea, който в този момент е любимец за победа на букмейкърите, споделя невероятния си гаф с другата си риалити звезда, Зара Макдермот от Love Island. Току-що след заклинанието си за Strictly, Зара с неспокойствие чака завръщането на приятеля си, откакто преодоля драма с невярност и заживее дружно през 2021 година Двойката споделя и две котки, Седрик и Албус.

И обновяването на къщата не е възобновяване на къща без личен Instagram, а Зара и Сам споделят своето пътешестване в акаунта на The Thompson Project. Къщата, която в началото е била домът на Сам, е директно до дома на сестра му Луиз в Челси SW3, който тя споделя с годеника Райън Либи и техния наследник Лео.

В първокласния парцел не липсват зони за сядане, с голям ъглов диван в една от всекидневните, до момента в който друга има диван в кремав ц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР