Участник в Стани богат изпадна в истеричен смях на въпрос

...
Участник в Стани богат изпадна в истеричен смях на въпрос
Коментари Харесай

Емоционален участник в Стани богат изпадна в истеричен смях след въпрос за 1500 лв.

Участник в " Стани богат " изпадна в нервен смях на въпрос за 1500 лева Ситуацията притесни Билалов и се наложи водещият търпеливо изчака нервността да премине.

Въпросът, който провокира тези страсти беше " Коя страна разгласи в края на 2019 година, че ще влага 200 000 евро, с цел да промени имиджа си и да наложи новото си име? " Възможните отговори бяха Нидерландия, Монако, Северна Македония.

В началото играчът призна, че не знае отговора и мисли, че единствено Северна Македония има потребност от смяна на имиджа си, само че реши да рискува и употребява жокер - " 50/50 ".

Участникът беше много стъписан, когато компютърът му остави вероятни отговори " Нидерландия " и " Монако ". В този миг той взе решение да употребява още един жокер, само че водещият го посъветва да разсъждава разумно.

Изведнъж героят в " Стани богат " получи прояснение и от нищото изпадна в нервност. " Щях да изхарча всичките си жокери за нещо толкоз елементарно - то там има марихуана ", сподели той и продължи да се смее.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР