Участничката във „Фермата” и създателка на конкурса "Мис Силикон" -

...
Участничката във „Фермата” и създателка на конкурса "Мис Силикон" -
Коментари Харесай

Мариана Маринова изкарала коронавируса?

Участничката във „ Фермата” и създателка на състезанието "Мис Силикон " - Мариана Маринова се разболяла тежко тъкмо в разгара на пандемията от ковид в България и решила да избяга от София.

"Имах шанс да съм на готино, свято място. На четири минути съм от Черепишкия манастир. На 8 март се разболях доста тежко, разкашлях се извънредно още на четвъртия ден. Наистина се изплаших и взех решението да се преместя тук, с цел да има пространство към мен, чист въздух, планина ", изясни Маринова за Bulgaria ON AIR.

Мариана Маринова постави нови импланти откъм гърба

Тя почнала незабавно да пие разнообразни медикаменти, само че не отишла при персоналния си доктор, тъй като тогава визитите бяха неразрешени. Не смее да дефинира дали е изкарала рисковия вирус, само че признаците й доста напомняли за него. "Първите 10-15 дни тази изолираност даже ми се отрази добре, само че в един миг сътвори повече напрежение.

За хора, които са привикнали да живеят интензивно, това е в действителност разрушително. За мен тази изолираност е разрушителна ", посочи тя. Засега не възнамерява да се върне в София, тъй като няма работа.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР