Участничката в „Сървайвър“ Меги Дерм е с диагноза тумор в

...
Участничката в „Сървайвър“ Меги Дерм е с диагноза тумор в
Коментари Харесай

Коварна болест покоси скандалната сървайвърка

Участничката в „ Сървайвър “ Меги Дерм е с диагноза израстък в черния дроб. Притеснителната новина заяви самата тя във Facebook.

"Имам една вест, която за тези, които ме обичат, е неприятна, а за тези, които ме ненавиждат, е добра. На ехографа се видяха някои неприятни неща в черния ми дроб. Съмненията на доктора бяха за израстък и киста. Кардиологът ме изпрати при доктор Ковачев в болничното заведение. Д-р Ковачев ме прегледа обширно и удостовери съществуването на израстък, който би трябвало да следим дали ще пораства, също по този начин би трябвало да се откри дали е незлокачествен или недоброкачествен ", показа самата Меги Дерм в своя Facebook.

Тя приема умерено диагнозата и я смята за тестване, през което би трябвало да премине. "Аз одобрявам новината обикновено, имам вяра, че Бог знае какво ни праща! Така може би ще се отърва по-бързо от земните страдания, имайки поради, че от години се пробвам да съм потребна по-мащабно на деца, само че все някак някой ме възпира. Емоционално се срутвам с всеки минал ден... На физическо равнище започнаха да се демонстрират (както и в случая) всякакви аномалии и заболявания. Всичко е от стрес! Не съм от стомана и аз съм човек! Освен това, в случай че Бог си ме прибере, няма да виждам жестокостта по отношение на животните, ще се отърва от злото паразитно човечество! Всяко неприятно за положително! ", добави участничката в "Сървайвър ", написа hotarena.net.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР