Участничката в панела на Loose Women Колийн Нолан разказа за

...
Участничката в панела на Loose Women Колийн Нолан разказа за
Коментари Харесай

Колийн Нолан се „засмя“ на диагнозата рак, докато се подготвя за още лечение

Участничката в панела на Loose Women Колийн Нолан описа за това, че има „ дребна суха кожа “ по тялото си, за която й е казано, че може да се трансформира в рак, в случай че не се лекува.

58-годишната Колийн разкри предходната година, че е имала лекуване за карцином на рамото си, който е разказан от NHS като „ немеланомен рак на кожата “. Тя също по този начин показа, че чака лекуване за „ предмеланом “.

Тя приказва за обстановката в подкаст, споделяйки, че е била насърчена да потърси лекуване за „ изсъхнало “ леке ​​от кожата след първото си соло турне, Naked. Колийн стартира турнето този месец и то би трябвало да завърши през март.

Говорейки със Скот Томас в неговия подкаст Learning As I Go, тя показа в последния епизод: „ Получих рак на кожата [миналата година].. Имах карцином на рамото си, който към този момент е липсващ. И химиотерапевтичен крем на рамото ми, тъй че това го изгори. “

Колийн добави: „ И тогава имам тази дребна част от сухата кожа и аз Казвам от епохи, „ няма значение какъв брой масло или крем слаг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР