Участничката в „Гласът на България” Христина Юречко успяла да свали

...
Участничката в „Гласът на България” Христина Юречко успяла да свали
Коментари Харесай

Самотна майка от „Гласът на България” свали 40 кг.

Участничката в „ Гласът на България” Христина Юречко съумяла да смъкна 40 кг с доста спорт и прецизен хранителен режим, описа тя в предаването „ Преди обед”. Проблемите с тежестта й се появили, откакто бащата на детето й я изоставил ненадейно и се оженил за друга жена. Оттогава-вече съвсем три години двамата не поддържат връзка. Христина решила да се вземе в ръце, откакто заковала кантара на 135 кг и стартирана интензивно да спортува във фитнеса.



Освен това внезапно лимитирала храненето и даже сега яда най-вече месо и салати. В момента тя тежи 94 кг, само че се зарича да смъкна още. Христина работи като вокален възпитател. Тя стана част от тима на Камелия. Юречко завладя поп-фолк дивата освен с прочувственото си осъществяване на „ Nobody’s Wife “, само че и с прелестната си 6-годишна щерка, която излезе на сцената след осъществяването на майка си. Младата вяра Мерлина Маринова от Добрич зае последното място в тима на Камелия, откакто я избра пред Графа с вярата при нея да се научи на повече убеденост на сцената.

Повече от 100 претенденти се качиха на сцената на петия сезон на най-гледаното музикално риалити „ Гласът на България “ с вяра да попаднат в тимовете на Поли, Графа, Камелия и Иван Лечев. В продължение на 7 седмици треньорите потвърдиха, че имат усет за гении и сега всеки от тях разполага с по 12 участници, които интензивно се приготвят за втория стадий от борбата между тях - вокалните дуели.
Миналогодишният треньор-победител в „ Гласът на България “ Иван Лечев беше първият измежду сътрудниците си, който запълни тима, с който ще се състезава в петия сезон на шоуто. Рокаджията дълго време пазеше последното свободно място в отбора си и в последна сметка го даде на Никола Здравков, чието осъществяване на парче на Linkin Park безусловно взриви сцената. Вторият треньор, чийто бутон „ желая те “ бе деактивиран, бе на Поли Генова, която съумя да привчлече в своя тим още една рускиня - 35-годишната Ирина Черньошова от Санкт Петербург. Рускинята, която показа, че обича и желае да пее български песни, завоюва цялото жури с огромния диапазон и красивите низини на гласа си.
Всеки един от треньорите влезе в тазгодишните „ кастинги на мрачно “ с високо вдигната летва за това какви гласове желае да има в тима си и с упоритостта точно реализатор от неговия тим да грабне купата „ Глас на България “ 2018. Влади Ампов се оказа и последният от треньорите, който трябваше да запълни тима си. Той пое риска да не се обръща на всеки реализатор, а да изчака нещо извънредно. Рискът му се оправда, тъй като дуетът Алекс и Деси провокира същински възторг на финала на кастингите на мрачно. Вече без право да натиснат бутона „ желая те “, Поли, Камелия и Иван Лечев станаха на крайници, до момента в който пееха на сцената. Двойка и в живота, Алекс и Деси бяха привествани в тима на Графа, а Поли разяснява, че поп звездата е супер късметлия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР