Участничката от най-коментираното риалити предаване Ергенът зарадва абитуриент, като бе

...
Участничката от най-коментираното риалити предаване Ергенът зарадва абитуриент, като бе
Коментари Харесай

Абитуриент се уреди! Участничка от Ергенът му стана дама

Участничката от най-коментираното риалити предаване " Ергенът " зарадва зрелостник, като бе дама на бала му. Това е следващата постъпка на хубавицата, която демонстрира какъв брой самоотвержен човек е, разясняват из елит средите.

Щастливият фаворит, който Александра придружи, е дванадесетокласникът Даниел Пашунов, който в компанията на красивата си дама съумя да обере овациите на тържеството по случай абитуриентския бал на възпитаниците на гимназия във Велико Търново, където той учи.

Докато Алекс Гърдева и момчето позираха за фотоси, хората към тях не спираха да ги гледат. За специфичния случай ТВ звездата бе избрала черна и елегантна дълга рокля, а младежът бе заложил на костюм в наследник цвят.

" Вълнуваща вечер във Велико Търново за мен. Преживях още веднъж трепетните безредици на последните стъпки от учебния чин до морето от нови срещи и провокации в живота на тези усмихнати младежи! За мен беше чест да бъда дама на цялостен първенец от Природо-математическа гимназия “Васил Друмев” във Велико Търново. Пожелавам на Даниел и на всички негови съученици доста здраве, мощ, упоритост, хъс и успехииии! Животът ги чака с отворени прегръдки! ", написа Алекс в обществените мрежи, където показа и фрагменти от бала.
View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР