Участничката от миналогодишния сезон на риалити формата на NOVA Игри

...
Участничката от миналогодишния сезон на риалити формата на NOVA Игри
Коментари Харесай

Красива участничка от Игри на волята получи голяма изненада за рождения си ден

Участничката от миналогодишния сезон на риалити формата на NOVA " Игри на волята “ Мирела Илиева получи звезда с нейното име и екскурзия в чужбина за рождения си ден.

Ирис

Мирела навърши 23 години на 19 ноември. Тя събра най-близките си другари и обичаното си момче на празненство. " Тематиката беше въодушевена от песента на Риана - Shine Bright Like a Diamond, защото тя ми е обичаната певица. Дрескодът беше бяло с ослепително, с цел да блестим всички като диаманти. Слушахме песни от 2000 година, като Риана, несъмнено, беше най-пускана “, показа още танцьорката. Тя получила доста дарове, само че някои от тях доста я докоснали до сърцето. " Един от най-интересните беше от Мани, Фейгин и Жоро от " Игрите “ - картина на ириса ми, сега са доста съвременни тези изображения. Един мой другар пък ми подари звезда на мое име с нейните координати и е кръстена на мен “, разкри Илиева. Нейната половинка Юлиан Костов също я зарадва с нещо по-различно. " Юлиан обича да е сигурен в това, което прави, за това ме попита авансово какво желая. Въпреки че аз постоянно се веселя на всичко. Ще пътуваме, не е нещо физическо. Та, подаръкът от него е екскурзия и най-вероятно ще бъде в Италия “, описа още хубавицата, написа Телеграф ".

Семейство

Както повелява традицията, преди да духне свещичките на тортата си, Мирела не пропуснала да си пожелае нещо. " Пожелах всичките ми другари и близки, макар огромната смяна, която претърпях, да не престават да са до мен “. Звездата отпразнува своя празник два пъти. Един път с другари, а на идващия ден със фамилията си във Варна. " Другото предпочитание ми беше със фамилията постоянно да бъдем толкоз сплотени и постоянно да се събираме всички за хубави мотиви “, добавя тя. Най-големият подарък за хубавицата е това, че ще бъде жури на едно от най-големите събития за танци, които се провеждат у нас. " Поканиха ме да бъда жури на Wold of Dance на 25 ноември като известно лице, което се занимава с подобен тип процедура. България има лиценз от скоро за присъединяване в това огромно събитие. Бях доста сюрпризирана, когато ми се обадиха. В София ще се организира и е налично за всеки “, описа ни Мирела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР