Участничката Кристи от този сезон на Биг брадър“ е дъщерята

...
Участничката Кристи от този сезон на Биг брадър“ е дъщерята
Коментари Харесай

Кристи от „Биг брадър“ е щерка на емблематичния футболист Росен Кирилов

Участничката Кристи от този сезон на „ Биг брат “ е дъщерята на емблематичния футболист Росен Кирилов! Това разбра „ България Днес “.

Кристи Кирилова последните дни стана сензация в мрежата след истеричната си изповед в изповедалнята на къщата на обществения опит. „ Да, поради едни цигари ще изляза от къщата на „ Биг брат “! Искам го! Няма го! Излизам! Аз каквото желая, аз си го получавам! Така съм привикнала, по този начин съм отгледана, подобен е животът! “, бяха думите на изпадналата в цигарена абстиненция 25-годишна чернокоска, която се трансформира в образец на доста смешки по мрежата.

Въпреки че Кристи наподобява, като че ли не обръща внимание на своето здраве, само че идва от спортно семейство и се е научила на строга дисциплинираност. Каскадьорката е известна измежду пол-денс средите със своите номера на пилона. Из средите се знае, че тя е първата българка, която прави предизвикателното придвижване „ байрак “, което е да стои перпендикулярно на пилона с разперени ръце и крайници.

Майката на Кристи, моделката Аделина Кирилова, сега е йога инструктор. Виждаме от кое място Кристи е взела дара гъвкавост, с цел да може да се чекне на вертикалния лост, който не е единствено за стриптийзьорки!

Росица Валентинова

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР