Участничка в хитовия сериал София ден и нощ мечтае да

...
Участничка в хитовия сериал София ден и нощ мечтае да
Коментари Харесай

Звезда от София ден и нощ става космонавт

Участничка в хитовия сериал " София денонощно " мечтае да стане първата жена космонавт в България. Освен че е актриса, Анна-Мария Чернева е сполучлив модел, първа подгласничка на Мис Плеймейт 2017 и победителка в състезанието Мис Силикон 2018. Красавицата нашумя и с атрактивното си включване в рекламите на компания за бързи заеми. Моделката показа пред " Марица ", че сега се изявява и като водеща на две музикални излъчвания в една от малките екрани за българска музика.

Заради влечението си към Космоса Анна-Мария постоянно посещава обсерваторията в Борисовата градина и постоянно участва на отворените лекции за астрономия към Геофизическия факултет на Софийския университет.

Преди време името й беше забъркано с Христо Сираков, само че актрисата изясни, че двамата са единствено близки другари. " Христо е един от най-уникалните другари, които имам, с него човек не може да се скучае в никакъв случай, носи огромно сърце и душа! ".

Плеймейтката е съществено обвързана от две години. Признава, че не харесва предприемачи, a избира спортни натури. Красавицата не е почитател на спорта, а поддържа тялото си със здравословно хранене и доста танци по нощните заведения. Най-близките й другари пък не са от хайлайфа.

Анна-Мария разкри още, че приготвя няколко забавни плана наесен, само че сега счита да се отдаде на отмора и купони по Черноморието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР