Участието във формат, който те поставя в подлизурствена позиция, борейки

...
Участието във формат, който те поставя в подлизурствена позиция, борейки
Коментари Харесай

Мони от Ергенът размаза шоуто и новите ергенки

" Участието във формат, който те слага в подлизурствена позиция, борейки се за вниманието на мъж, не съставлява проблем само за дами, които са по този начин и в живота. Това са дами, които не избират, а се надяват да бъдат определени. Имало е и ще има участнички, които не харесват даже и себе си. Това е много тъпо. "

Това изрично съобщи ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер, която взе участие във 2-ри сезон на сантименталното премеждие " Ергенът ". Новото издание на шоуто потегля след няколко дни.

Проблематичната природа на предаването е тематика за диалог от доста време насам. Самостоятелните дами в нета постоянно декларират, че в никакъв случай не биха могли да се подложат на такова тестване и че да се борят за вниманието на мъж е извънредно тъжно. Камо ли пък обществено. Много от феновете се настройват и против ергена, откакто постоянно в един епизод той ухажва и целува няколко дами, което съгласно тях е неуважително макар замисъла на шоуто. Някои от някогашните участнички са изцяло съгласни с това изказване.

" Аз съм жена с доста устойчиво чувство за своята стойност, което е повода да възприема това предаване като една телевизионна изява, а Ергена като елементарен статист ", откровеничи пред " България Днес " Мони.

Самата тя декларира, че не се вълнува за завръщането на предаването, а единствено за подбора на клетите участнички. " Чудно ми е дали ще съумеят да надиграят по дивотия болшинството от моя сезон ", показа тя.

Много от девойките започнаха да виждат каква популярност носи присъединяване в предаването и спекулации за претекстовете на свободните моми също плъзнаха из нета. Мони също има вяра, че има участнички, които даже не харесват ергена, а влизат в предаването може би за известност или персонални облаги.

" Доколкото видях от рекламите, има сносно обиграни като държание кандидатки. Подготвени са! ", съобщи и Ивелина, друга участничка от втория сезон. Според нея подборът на ергенки става все по-добър, само че за сметка на ергените. " Аз мисля, че Евгени беше по-добре изглеждащ ", призна си Ивелина.

Повечето от връзките на " Ергенът " се разпадат бързо след края на предаването, даже и в интернационалните формати, заради общественото напрежение или загубата на усеща зад камерите.

 

 

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР