Участието на Владимир Каролев във „Фермата“ показа, че той е

...
Участието на Владимир Каролев във „Фермата“ показа, че той е
Коментари Харесай

Владимир Каролев: Във „Фермата“ научих, че мога без някои неща

Участието на Владимир Каролев във „ Фермата “ сподели, че той е прочувствен човек. Икономистът плака няколко пъти, само че имаше и няколко огромни абсурда с участници. Той напусна предаването на дуела на 1 октомври, след три седмици присъединяване. Със сълзи на очи и доста разчувствуван сподели: „ Тук ми е доста хубаво. Ще се върна, мисля да участвам на всеки двубой “.

Днес, в предаването „ Тази събота “ по bTV, Каролев призна, че е прочувствен човек и когато нещо допре сърцето му, очите му се насълзяват.

Призна, че е научил, че може без някои неща, както и на някои умения.

„ Мислех, че ще ми е най-трудно без достъп до телефон, интернет, обществени мрежи, без работата ми. Аз съм работохолик. Но видя, че мога без тези неща, че мога 21 дни да не подвигна телефона “, сподели той.

Научих няколко на практика умения, които може да са странни, само че постоянно аз съм градски човек, постоянно съм живял в град. Например, научих се да сготвям – фасул, леща, ястия с ориз. Научих някои дърводелски умения – не бях хващал тесла и гвоздей в живота си, сподели Каролев.

Научих се да говоря с хора, да ги прослушвам, което е един от моите дефекти – че не прослушвам, добави той.

Гостът уточни и че се е срещнал с доста качествени хора, измежду които посочи Владо Николов.

Това, което видях във „ Фермата “, е предпочитание за работа, здравословна конкуренция, нещо градивно, приключи той.

Каролев разяснява и проектобюджета за следващата година, като сподели, че това, съгласно него, е „ вероятният бюджет “ Ръст от 4% може да бъде надминат, в случай че бъдат направени някои промени, само че не чух такива промени, добави той.

Вижте целия диалог във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР