Участието на Петя Буюклиева в “Черешката на тортата със сигурност

...
Участието на Петя Буюклиева в “Черешката на тортата със сигурност
Коментари Харесай

Шеф Манчев унищожи Петя Буюклиева като готвач: Не, това не го слагай!

Участието на Петя Буюклиева в “Черешката на тортата ” сигурно е събудило отначало любовта на феновете. Във всеки един от епизодите на тази седмица тя прави огромно шоу и е сигурно най-забавната от компанията, която включва гадателката Теодора Стефанова, баскетболният треньор Людмил Хаджисотиров – Удо, дизайнерката Анжелика Раджаб, и звездата от първия сезон на “Ергенът ” Виктор Стоянов.



Водещият на предаването началник Манчев обаче безусловно се възмути от някои кулинарни решения на естрадната дива. Той доста подлага на критика изборът ѝ за главно ядене, което беше сьомга със синьо сирене.

Манчев обаче безусловно се развика, когато видя по какъв начин Буюклиева подготвя коктейл от скариди.

“Не, не, не слагай това! ”, избухна началник Манчев, когато певицата почна да налива кетчуп в соса.



Готвенето на Петя Буюклиева не се хареса и на гадателката на Берлускони, която не яде риба и други морски организми. За малко певицата се опита да заблуди Теодора Стефанова, че част от менюто не е със скариди и ролца от раци, само че не съумя.



Анжелика Раджаб пък се усети нападната от някои реплики на Петя, само че твърдо съобщи, че няма да наруши от своя добър звук поради това.



В последна сметка обаче артистичната вечеря на Буюклиева завоюва оптималните 40 точки, най-много поради атмосферата, която тя сътвори. Тя поздрави гостите с ария, изпълнена в акомпанимент на брачна половинка ѝ. Между забавните истории, които тя описа, беше и тази, по какъв начин танцувала танго с тоталитарния водач на България Тодор Живков, който ѝ предложил да реши проблемите ѝ, в случай че има такива.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР