Участието на Константин Маршавелов от пловдивския клуб „КА-2 Рейсинг“ в

...
Участието на Константин Маршавелов от пловдивския клуб „КА-2 Рейсинг“ в
Коментари Харесай

Участието на Маршавелов в Стара Загора остава под въпрос

Участието на Константин Маршавелов от пловдивския клуб „ КА-2 Рейсинг “ в четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта ще бъде под въпрос до последния миг. Състезанието ще бъде в Стара Загора, а четирикратният първенец на България в тази дисциплинираност ще започва в неделното съревнование като водач в генералното класиране на серия „ Макси “.

Това ще стане, в случай че частите за автомобила на пловдивчанина дойдат на време и той бъде квалифициран за старта на съботните квалификации. Пловдивчанинът завоюва три следващи победи до този миг. Той приключи преди всичко във всичките три надпревари досега – Писта „ Лики Моли “, „ Писта Русе “ и „ Писта София “.

С тези три победи, Маршавелов е едноличен водач в най-високия клас и остава главен кандидат за купата през тази година. Заедно със съотборникът си Камен Василев те изведоха тима на „ КА-2 Рейсинг Тийм “ до първото място във краткотрайното класиране. „ Участието ми до последно ще бъде под въпрос. Части, които трябваше да дойдат при започване на седмицата към момента не са пристигнали. Ако частите дойдат на следващия ден, ще работим до последно по автомобила, с цел да сме подготвени за квалификациите в събота “, показа Маршавелов преди старта. „ Ако успеем да стартираме ще се боря за четвърта победа през сезона, само че не непременно “, добави пловдивчанинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР