Участието на Бенфика“ в групите на Шампионската лига е поставено

...
Участието на Бенфика“ в групите на Шампионската лига е поставено
Коментари Харесай

Гръцки ад чака „Бенфика“ на „Тумба“

Участието на „ Бенфика “ в групите на Шампионската лига е сложено под сериозна опасност. Португалският гранд разочарова вкъщи след 1:1 с ПАОК и в този момент локалните медии дефинират за любимец гръцкия отбор преди реванша в Солун. На Иберийския полуостров са наясно, че на 29-ти август стадион „ Тумба “ ще се пука по шевовете, а почитателите на „ черно-белите “ ще бъдат 12-ия състезател за домакините. Това написа локалното издание “Рекорд “, а сходно мнение показаха и от „ А Бола “.

„ Трийсет хиляди фанатизирани последователи чакат „ Бенфика “ след седмица. Тимът на Руи Витория изпусна да вземе преднина в Лисабон, усложнявайки оптимално задачата си “, се споделя в авторитетното издание.
А ПАОК ще бъде стимулиран в допълнение и от обстоятелството, че за първи път в историята си е толкоз покрай групите на туринра, където към момента не е играл.

Сходни са и фантазиите на „ Цървена звезда “. Сръбският гранд към момента има действителен късмет да пробие в най-комерсиалния клубен шампионат. На „ Мала Маракана “ отборът измъкна 0:0 от „ Залцбург “ макар празните трибуни поради наказване. А добре познатият у нас състав на БАТЕ (Борисов) по всяка възможност ще се задоволи с присъединяване в групите на Лига Европа след загубата с 2:3 от ПСВ в Беларус.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР