Участието на Алек Младенов в “Ергенът вървеше добре, докато обществото

...
Участието на Алек Младенов в “Ергенът вървеше добре, докато обществото
Коментари Харесай

След масовия хейт ергенът Алек се покри, цака продукцията с отказ от ангажименти

Участието на Алек Младенов в “Ергенът ” вървеше добре, до момента в който обществото не стана очевидец на финала. Решението му да си тръгне от шоуто, без да избере сред Надежда и Магдалена, на практика не бе проблем. Проблем се оказа методът, по който съумя да сервира новината на пратените от самия него на край участнички.

Именно видеото, с което им заяви решението си, ядоса освен девойките, само че и всички фенове пред дребния екран. Последва всеобщ хейт и значително обиди, ориентирани освен към Ергена, само че и към майка му. Подозренията, несъмнено, хвърлиха основната виновност върху мама Ксения. След нейната поява в шоуто в действителност се случи и всичко останало. Коментарите ѝ за финалистките също не бяха изключително позитивни, въпреки при срещите си с нея смите те да не бяха усетили неприятно отношение.

Към днешна дата, наподобява, Алек е неоткриваем. Той спрял да дава отговор на телефонните позвънявания от страна на продукцията и пренебрегнал тотално известията им. Според контракта си е задължен да съблюдава уговорките си към “Ергенът ”. Това включва неспособност за отвод от присъединяване в изявленията, излъчвания, реклами и платени участия, с които Old School Productions има договорни връзки. Освен това би трябвало да поддържа и интензивност в обществените мрежи като част от уговорката си към продукцията. Предвид нарушаванията Младенов дължи съществени неустойки.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР