Участието му в Като две капки вода преди 2 години

...
Участието му в Като две капки вода преди 2 години
Коментари Харесай

Калин Врачански съмнително близък с колежката Неве

Участието му в „ Като две капки вода ” преди 2 години донесе двоен дял на Калин Врачански – признанието за най-хубав подражател и другарството на Невена Бозукова-Неве. Русокосата актриса стана шампионка във второто издание на шоуто, само че се навърташе и в третото, което беше извоювано от екранния Камен Касабов от „ Стъклен дом ”. Седейки постоянно зад кулисите, русокоската влезе под кожата на сътрудника си от Роман и с всеки минал ден двамата ставаха все по-близки. Днес са безусловно неразделни и има подозрения, че са интимни.

Калин и Неве толкоз милеят един за различен, че взаимно си уреждат функции и участия. Понастоящем те играят дружно в две постановки – „ Горещо ” на Асен Блатечки и „ Смях в залата ”. С въпросните спектакли двамата постоянно изнасят представления в София, само че и из цялата страна. За гастролите из България пътуват с една кола, като че ли са семейство.

Онзи ден Врачански и Бозукова още веднъж потеглиха взаимно за провинцията. Малко преди да излязат от столицата първокласното бяло ауиди на Калин спря на бензиностанция за зареждане с гориво и стана ясно, че в колата има и трети човек – червенокоса дама, евентуално също актриса. Докато им пълнеха резервоара, първенците от „ Като две капки вода ” си напазаруваха храни, питиета и дъвки. Третата пасажерка не ги придружи до магазина, а остана да ги чака в лимузината. Цялата сметка заплати Калин, който е прочут със стиснатостта си, само че към Неве очевидно е великодушен. На 45-годишната си другарка Врачански даже купи от най-скъпата минерална вода, видяха през „ далекобойните ” си обективи папараците на „ Уикенд ”.  

Фотографите не за първи път снимат дружно колоритната Теменужка Балабанова от „ Етажна благосъстоятелност ” и Камен Касабов от „ Стъклен дом ” в рискова непосредственост. През май някогашната брачна половинка на продуцента Краси Ванков попадна на фокус, до момента в който се кискаше край Сатиричния спектакъл с 37-годишния си сътрудник от Роман. В компанията им тогава беше и друга известна персона от дребния екран – Милена Маркова – Маца. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР