Участие в него взеха представители на 53 държави от различни

...
Участие в него взеха представители на 53 държави от различни
Коментари Харесай

Лина Картър от България спечели МИС ЕКО ЕВРОПА 2018


Участие в него взеха представители на 53 страни от разнообразни краища на света. Финалната церемония вечер се състоя на 27.04. в операта в Кайро. Собственик и създател е доктор Амаал Резк - координатор на плана " Да се погрижим за планетата " към Обединените Нации. Целта е да се увеличи осведомеността посредством тематиката " Икономика и околна среда ".

Мис Еко се провежда като влиятелно интернационално събитие с поддръжката на Министерство на туризма на Египет, сплотяващо представители на общности и култури от цялостен ​​свят; делегатите имат за цел да споделят своята еко просвета и интернационална мрежа. Основната цел на състезанието е да се промотира екотуризмът в целия свят и да се насърчи правилото на единодушие, че ще спасим екологично нашата планета, особено под мотото " КРАСОТА ЗА КАУЗА ". Тя също е обвързвана с концепцията за кралица на хубостта, само че единствено като концепция да използваме хубостта, с цел да предадем посланието си, с цел да запазим планетата в сигурност.

Делегатите се правят оценка на доста равнища, като да вземем за пример интервютата, където самостоятелни съдии задават въпроси, с цел да дефинират техните възгледи, активността на участничката (отражение в благотворителни дела, общественополезна активност, нейното персонално послание), ролята на дамите в стопанската система и околната среда и по какъв начин тя възнамерява да продължи, да има значение нейното обръщение, без значение от резултатите от конкуренцията в състезанието.

По покана на уредниците в Египет по време на цялото събитие дружно с нашата участничка беше и представителя на националния шеф - Мадлена Иванова. България бе показана от Лина Картър, на 18 година, която през 2017 година завоюва националния конкурс Лейди България.

Интересно за нея е, че родителите ѝ са виетнамци, само че тя е родена и живее в България (български гражданин), приказва български език и е студентка компетентност " Връзки с обществеността " в Нов Български Университет.

Конкурсът продължи в границите на цели 18 дни туристически обиколки на най-забележителните места в Египет, през които претендентите се съревноваваха в разнообразни интензивности и доста часове подготовки. Те посетиха библиотеката в Александрия - най-голямата в Близкия Изток, Montaza palace, пирамидите в Гиза и Сфинкса, 8 дни прекараха на брега на Червено море - в Марса Алам, където се организираха разнообразни фотосесии, туровете за най-хубаво резорт облекло и за ЕКО костюм, както и изявлението със съдийте.

ЕКО Костюмът на Лина е направен напълно от същински парашут и рециклирани платове, материалите са от българската дизайнерка Axel Hardy. Във визитата на участничките също бяха включени плажът Abu Dabab, Port Ghalib International Marina, а единия от дните бе предопределен за snorkelling. В обиколката бе включено и посещаване на най-големия набожен комплекс в Карнак, Луксор.

Вечерта на гениите се организира в Ain Sokhna, Suez. Българската кандидатка сграбчи журито с осъществяването си и се класира в топ 15 Best Talent. Дизайнер на формалните рокли е Стоян Радичев. На финалната вечер делатите дефилираха и в национални костюми. Гост беше артистът Мустафа Амар.

За съвършеното показване на българката способства и лесното ѝ другарство на британски език с останалите участнички, като спомагателни дарове тя получи от Мис Венецуела и Мис Панама за своето другарство. Победителка в състезанието е Синтия Томала от Филипините, а нашето момиче при голямата конкуренция се снабди с наградата Miss Eco Europe 2018. Според международният уебсайт за най-големите състезания за хубост Missosolodgy това е най-хубавият български претендент от много време, като Лина е на 4-то място по избор в интернет, а нейните фотоси са едни от най-харесваните. Предстои Mister Eco International, на който България също ще изпрати претендент. Пожелаваме му триумф.

Снимки: Личен списък, Ahmed Arafa, Miss Eco International
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР