Участъкът от републикански път II– 64 Карлово-Баня, който в момента

...
Участъкът от републикански път II– 64 Карлово-Баня, който в момента
Коментари Харесай

Ремонтът на пътя Карлово-Баня приключва до 10 декември, обеща кметът на общината

Участъкът от републикански път II– 64 Карлово-Баня, който сега се ремонтира, ще бъде подготвен до 10 декември (понеделник), съобщи кметът на Община Карлово доктор Емил Кабаиванов след днешната си ревизия, която извърши в компанията на регионалния шеф на Пловдив Здравко Димитров и ръководителя на АПИ (Агенция „ Пътна инфраструктура ” инж. Дончо Атанасов. Д-р Кабаиванов заяви, че следва да стартира и построяването на третото кръгово кръстовище в Карлово, което ще е на изхода за Сопот.

Община Карлово е трябвало да отчужди и заплати места, които са били частна и държавна благосъстоятелност, както и горски фонд. Именно този факт е забавил построяването на кръговото кръстовище досега. Сега следва АПИ да подписа контракт с компанията реализатор, която към този момент е определена и да стартира реализирането на плана. „ Предстоящото осъществяване на кръговото кръстовище ще даде доста облекчение на транспортния трафик в региона. Карловци го чакат, както чакат и завършването на сектора Карлово-Баня “, заявява доктор Кабаиванов.

Председателят на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Дончо Атанасов изясни, че няма никакви подозрения в качеството на работа на фирмата-изпълнител, извършваща ремонта на сектора Карлово-Баня и се надява при положителни метеорологични условия той да бъде приключен даже и преди 10 декември. Инж. Дончо Атанасов добави още, че до две години АПИ ще направи всичко допустимо пътищата към Карлово да бъдат в прелестно положение.
 24pl4018-4  24pl4018-3  24pl4018-1  24pl4018-2
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР