Участъкът Мездра - Лютидол е почти готов, съобщи кметът на

...
Участъкът Мездра - Лютидол е почти готов, съобщи кметът на
Коментари Харесай

Пускат участъкът Мездра - Люти дол днес след 16 ч.

Участъкът Мездра - Лютидол е съвсем подготвен, заяви кметът на Враца Калин Каменов.

Осевите линии са направени и в двете платна. В момента се слага страничната маркировка. Това значи, че от през днешния ден вечертахората от Северозападна България ще пътуватс към час по-малко до София и назад.

Очаква се стартирането на придвижването да стане след 16:00 ч., като ще се пътува по новото двулентово трасе и в двете направления до Лютидол.

След това трафика влиза в остарелия сектор в границите на 5 км., след което до Ботевград се пътува по напълно нов път. Кметът на Враца посочи, че сеочаква асфалтирането на правата сред с. Челопек и с. Лютиброд и ремонта на спешния път сред селата Крета и Лютидол.

От АПИ обявиха, че придвижването в правата ще бъде възстановенос краткотрайна организация на движениетои в идващите дни строителят би трябвало да довърши всички нужни действия, гарантиращи безвредното пътешестване на водачите.

С възобновяване на придвижването ще се облекчи трафикът в Северозападна България и интернационалния кулоар Видин - София.

След като бъде пуснато придвижването на леки и товарни коли, ще остане построяването на двата огромни пътни възела на две равнища – при Мездра и Дърманци, които се планува да бъдат подготвени до края на тази година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР