Участък от улица в Оукланд, Калифорния, беше преименуван в петък

...
Участък от улица в Оукланд, Калифорния, беше преименуван в петък
Коментари Харесай

Калифорнийската улица на Тупак Шакур е кръстена на негово име 27 години след убийството му

Участък от улица в Оукланд, Калифорния, беше преименуван в петък на Тупак Шакур, 27 години след убийството на хип-хоп светилото.

Участък от бул. MacArthur покрай мястото, където той живееше през 90-те години, се трансформира в Tupac Shakur Way след гала, включваща членове на фамилията му и родения в Оукланд MC Hammer.

„ Нека духът му живее на останалата част от тези години по тези улици и във вашите сърца “, сподели сестрата на Shakur Sekyiwa „ Set “ Shakur пред тълпата, изтривайки сълзите в края на съвсем двучасовата гала. Знакът за Tupac Shakur Way беше оголен момент по-късно.

единомислещо гласоподаваха за преименуване на улицата на Шакур.

„ Той изиска Оукланд “, сподели членът на градския съвет Карол Файф, който управлява напъните за преименуване на улицата. „ Той сподели, че Оукланд му е дал играта си. “

Церемонията пристигна ден откакто някогашен водач на улична тайфа в Южна Калифорния на име Дуейн Кийт „ Keffe D “ Дейвис пледира почтен за убийството при стрелбата в Лас Вегас Шакур, обвиняване, провокирано от неговите лични описания през последните години за организирането на смъртоносната пукотевица от кола. Дейвис е единственият към момента жив човек, който е бил в автомобила, от който е стреляно, и единственият човек, упрекнат в закононарушение по случая.

Роднините на Шакур се държат на разстояние от прокуратурата и единствено минават отпратка към него в петък, съгласно филиала на CBS KPIX. Sekyiwa Shakur сподели, че нейният брат е „ починал на 25 години в гангстерско принуждение, от ръцете на различен негър мъж, от планирането на различен негър мъж, който и да е този мъж. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР