Участък от пътя между два основни кръстовища на M1 е

...
Участък от пътя между два основни кръстовища на M1 е
Коментари Харесай

СЪГРЕШНО: Хаосът в трафика на M1, тъй като „натрупването на множество превозни средства“ спира час пик между две големи кръстовища

Участък от пътя сред два съществени кръстовища на M1 е в застой след „ няколко транспортни средства натрупват " на претрупан сектор от автомагистралата.

Движението е спряно по M1 на север заради конфликт на няколко транспортни средства тази заран. Смята се, че случаят е станал към 7 сутринта в петък (12 април), само че не е известно какъв брой транспортни средства са взели участие.

Аварийните служби участват, като придвижването е спряно сред кръстовище 20 за Lutterworth и кръстовище 21 за Лестър. Има закъснения от минимум 45 минути и на водачите се споделя да отделят в допълнение време за пътуванията си, оповестява Leicestershire Live.

В актуализация на X, по-рано известна като Twitter, National Highways East Midlands съобщи: „ Движението е спряно по #M1 в #Leicestershire на север сред J20 (#Lutterworth) и J21 (#Leicester) заради конфликт на няколко транспортни средства.

„ Спешните служби са разполагаем. Закъснения от най-малко 45 минути, апелирам, позволете в допълнение време за пътешестване....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР